Gjestebok

Velkommen til Leksvik Gjestehavn! Skriv gjerne noen ord om oppholdet ditt her i Leksvika. Ris og ros mottas, og kom gjerne med gode forslag til forbedringer!

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:

Skrevet av Åsmund Lerstad, 19. jun, 2018
Hei
Ang. toalettforhold ved Leksvik Båtforening, så skjønner jeg din frustrasjon da noen har fjernet stengslet på det frakoblede toalettet. Toalettet ble stengt i fjor, og er nå fjernet fra plassen.

Etter at Harrys Spiseri ble etablert er det nå bygget et nytt toalett med dusj, vaskemaskin og tørketrommel. Kode fås på Harrys spiseri.

Velkommen igjen.

Vennlig hilsen leder LBF
Åsmund Lerstad
E-post:
Skrevet av Tor Arne Fremstad, 5. apr, 2018
Hei
Ønsker bedre toalet forhold detter er for dårlig. Vi besøker havnen flere gange i løpet av sesongen, fin plass
Tor Arne Fremstad
E-post:

Nyeste kommentarer

11.02 | 10:37

Hvorfor har ikke Leksvik Båtforening egen Facebookside. Kunne ha vært kjekt å hatt en egen side hvor medlemmer kan utveksle div. båtrelatert stoff!!!
F.eks.: https://www.facebook.com/groups/sivertsvikhavn/?fref=t

...